Mentorprogram – Ismertető

Az FVP Mentorprogram egyszerűsített folyamatábrája

Ha fiatal vagy, és szeretnéd elindítani vagy fejleszteni a vállalkozásod, segítünk! Jelentkezz a Fiatal Vállalkozó Programba, amelyben mentorálást kaphatsz és indokolt esetben eszköztámogatást. Nincs más dolgod, mint kitölteni egy rendkívül egyszerű jelentkezési lapot ITT (link a jelentkezési lapokhoz).

A Mentorálási Program (továbbiakban: MP) célja, hogy hozzájáruljon a jelentkező fiatalok vállalkozásának kialakításához, fejlesztéséhez. Az MP nem teljeskörű fejlesztésre vállalkozik, hanem az adott fiatal vállalkozóval közösen kiválaszt egy fejlesztést (üzleti stratégia készítése, pénzügyi terv készítése, piackutatás, marketingterv készítése, szervezetfejlesztés megtervezése, marketing kampány megvalósítása, online megjelenés fejlesztése stb.) és mentorálással támogatja annak megvalósítását. A fejlesztés járhat eszközfejlesztéssel is, vagyis a jelentkező eszköztámogatást kaphat a Fiatal Vállalkozói Program részeként.

A fenti egyszerűsített folyamatábra azt mutatja, hogy miként működik tipikus esetben az Mentorálási Program, és hogy az egyes résztvevők (a mentorált fiatal vállalkozó, az FVP mentora és a Szakértői Testület) mely pontokon milyen tevékenységeket végeznek, mely tevékenységekben működnek együtt.

Az MP folyamata akkor kezdődik, amikor a fiatal vállalkozó jelentkezése beérkezik az FVP online felületére, és akkor fejeződik be, amikor az adott fejlesztés zárójelentését a Szakértői Testület elfogadja és/vagy az eszköszfejlesztés megvalósul.

Az MP során a mentor által egy fejlesztési projektre felhasznált szakértői idő mennyisége a kiválasztott fejlesztés összetettségétől függ, előzetes becslések szerint 10 és 30 óra között alakulhat.

A Szakértői Testületet ismert és sikeres vállalkozók, szakértők alkotják:

dr. Dombi Viktor ügyvéd, befektető
Willy Benko üzletember – LinkedIn profil
Harmati László vállalkozó
Papp Péter vállalkozó – LinkedIn profil

A további tagok felkérés alatt.

Mentorprogram | Fiatal Vállalkozói Program Eger