GINOP-3.3.3-17-2019-00157

Kedvezményezett neve:

Y Vállalkozói Egyesület

Projekt címe:

Digitális Jólét Program megvalósítása elmaradott heves megyei településeken

Szerződött támogatás összege:

19.868.751 Ft

Támogatás mértéke (%-ban):

90

Projekt tartalmának bemutatása:

Célunk a munkanélküli felnőttek digitális készségének fejlesztése munkaerő-piaci versenyképességük növelése érdekében, valamint digitális gazdaság termékei és szolgáltatásai iránti kereslet élénkítése.

A 45 év feletti munkanélküliek számára egyre nagyobb kihívást jelent a digitális társadalomhoz való felzárkózás. Hiába rendelkeznek több évtizedes munkatapasztalattal, a munkáltatók cégük hatékonyságának érdekében az IKT eszközök és szolgáltatások használatára képes munkavállalót alkalmazzák. A digitális készségek hiánya egyre negatívabb hatást gyakorol az álláskereső magabiztosságára és az önbizalmára, ami tovább akadályozza az elhelyezkedést.

A projekt keretében 25 településre látogatunk el, több alkalommal. Ezen alkalmakkor a helyi lakosságnak tartunk a témához kapcsolódó előadásokat, képzéseket, vagy éppen a helyi rendezvényeken jelenünk meg mint kiállító, vagy mint a DJP program népszerűsítője. Ezek a fórumok, közösségi események, rendezvények a program megfelelő szintű megismertetésének alapjai.

A nyilvánosság mint kötelező elem jelenik meg. Ennek keretében az arculati kézikönyv előírásainak megfelelően járunk el. A projektmenedzsment a projekt sikeres lebonyolításához elengedhetetlen. Az eszközök a sikeres rendezvények és előadások alapjai. A pontos eszközlista a költségek részletezésében található.

A projekt költségvetése és az azokban szereplő tételek a Felhívás és a jogszabályoknak megfelelően került megtervezésre és összeállításra. A tervezésnél a fő szempont a költséghatékonyság volt.

Projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés):

2020.09.30

Projekt azonosító száma:

GINOP-3.3.3-17-2019-00157

Digitális Jólét Program - Széchenyi terv

Fotók a rendezvényekről

Letölthető dokumentumok

Kapcsolat

06203331234
yvallalkozo[kukac]gmail[pont]com
GINOP-3.3.3-17-2019-00157 | Fiatal Vállalkozói Program Eger